KKVITI

Në fshatrat e Vitisë shtrohen disa rrugë me zhavorr, lehtësohet puna e fermerëve

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Rritja e vlerës së pronës, krijimi i lehtësirave në qarkullim dhe çasja më e lehtë e fermerëve në tokat e tyre bujqësore ka qenë dhe do të mbetet prioriteti jonë ka shkruar Sokol Haliti.

Mobi Casa

Këto ditë janë rregulluar rrugët bujqësore me zhavor si në degëzimin e rrugës Viti-Pozheran, degëzimi i rrugës Smirë-Viti (afër tregut të kafshëve), vazhdimi i rrugës Arif Arifi në Smirë, degëzimi i rrugës Tafë Emini në Vërban ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/