Në fshatrat e Kamenicës e Ranillugut raportohet për qindra hektar pyje të përfshira nga zjarri

Gjilan – Në fshatin Karaqevë e Poshtme, në Kamenicë, raportohet se rreth 10 hektarë pyll pronë publike janë përfshi nga zjarri. Zjarrfikësit janë duke tentuar të lokalizojnë zjarrin.

Edhe në fshatrat Grizime dhe Reqan, të Kamenicës, raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit janë duke tentuar të lokalizojnë zjarrin.

Kurse në fshatin Ropotovë, të Ranillugut, raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit kanë arrit të shuajnë zjarrin. Nuk dihet vlera e dëmit të shkaktuar. Rasti është duke u hetuar.

Ndërsa në fshatin Rajanovc, të Ranillugut raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit kanë arrit të shuajnë zjarrin. Nuk dihet vlera e dëmit të shkaktuar. Rasti është duke u hetuar njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS