Fundamenti

Në aksionin e madh humanitarë ndihmohen shumë familje vitiase

/ 1 minutë lexim

Viti – Me nismën e kryetarit të komunës së Vitisë, Sokol Haliti, dhe në mbështetje të mërgatës si dhe në mbështetje logjistike të SH.H.B.K “Nëna Terezë” – Viti, Kryqi i Kuq i Kosovës-Viti dhe Qendra për Punë Sociale, sot në Viti është zhvilluar aksioni i madh humanitar ku janë ndihmuar mbi 200 familje të kësaj komune me pako ushqimore dhe miell.

Këto ndihma i kanë pranuar shumë qytetarë në nevojë pa dallime.

Hidromorava

Në këtë aksion humanitarë që po zhvillohet tash e disa vite me radhë në Viti, janë ndihmuar edhe pjesëtarë të komuniteteve pakicë që jetojnë në këtë komunë./rajonipress/