Ndiqen penalisht trafikuesit me njerëz, kontrabanduesit e mallrave dhe vjedhjet e ndryshme

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person dhe ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Gjatë 24 orëve të fundit është ndaluar një (1) person për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me mallra”.

Aktakuzat: Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Trafikimi me njerëz“,
Gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhje e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me mallra”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS