Ndërprerje të energjisë në Gjilan e Kllokot

Gjilan – Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj.

Më 22.05.2017 në NS 35/10kV Kllokoti do të shkyçet: Dalja 10 kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 08:15 deri në orën 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatine, Sllatine e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë) . Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, ndërrim i izolatorëve 10kV.

Mirëmbajtje të planifikuar

Më 22 05.2017 në NS 35/10 kV Gjilan I do të shkyçet:
Dalja 10 kV Uglari ( Kodi: 60060016) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj . Arsyeja e shkyçjes: Ndrrimi i shtyllave të TL,dhe pastrim traseve.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Gjilan III do të shkyçet: Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni vrh, Kmetovce, Prelepnica, Kosaca i Silova – Muhaxheri thuhet në njoftimin e KEDS-it./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS