Fundamenti

Ndahet nga jeta Isuf Ajeti, ish drejtor i fondit pensional dhe së fundmi avokat

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Lajm i trishtë për ikjen e hershme të mikut tim Isuf AJETI, Drejtor i drejtorisë regjionale të fondit penzional, ekspertë e autor i legjislacionit primarë e sekundarë për çështjet e pensionimit në Republikën e Kosovës, së fundmi edhe avokat i cili u përkushtua me të madhe për mbrojtjen dhe të drejtat e pensionerëve ka shkruar Jakup Berisha.

UBT

Pusho në paqe miku i im Isuf ka shkruar Berisha./rajonipress/