UBT

Naser Ibishi është zgjedhur kryetar i këshillit të fshatit Llashticë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Naser Ibishi i cili ka të kryer Fakultetin e Sigurisë Publike, me shumicë votash është zgjedhur kryetar i fshatit.

Postimi i plotë i Naser Ibishit:

Me nderim të veçantë, unë, Naser Ibishi, si Kryetari i ri i zgjedhur i Këshillit të Fshatit Llashticë, ju falenderoj sinqerisht për votat e juaja.

Fidanishtja

Dëshiroj të ju njoftoj dhe të ju ftoj të bashkoheni në këtë grup, ku njoftimet zyrtare dhe informacione të ndryshme do të publikohen.

Bashkërisht, do të ndërtojmë një komunitet të përkushtuar ndaj përparimit dhe mirëqenies së Llashticës.

Faleminderit për besimin tuaj, dhe pres me padurim të punojmë së bashku për të bërë fshatin tonë një vend më të mirë për të gjithë./rajonipress/