Naim Malaj jep dorëheqje nga posti i ambasadorit të Kosovës në Zvicër

Pas gjashtë vitesh në krye të misionit diplomatik të Kosovës në Konfederatën Helvetike (Zvicër) dhe Principatën Lihtenshtajn, Naim Malaj ka ofruar dorëheqje nga ky post. Në një letër – notë zyrtare të dërguar ministrit të punëve të jashtme, njëherësh zëvendëskryeministër i Kosovës, Hashim Thaçit, ai njofton për vendimin e tij i cili hyn në fuqi nga 1 qershori 2015.

“Pas 6 vitesh të kaluara në këtë pozitë të rëndësishme kam vendosur t`i përkushtohem familjes dhe t`i jap një orientim të ri karrierës sime profesionale duke filluar së shpejti një aktivitet në një organizatë ndërkombëtare me seli në Gjenevë”, thuhet ne letrën të cilën e ka parë albinfo.ch.

“Po ashtu dëshiroj t`ju shpreh falënderimin tim të veçantë për besimin dhe mbështetjen e dhënë gjatë gjithë këtyre viteve në përtfaqësimin e Republikës së Kosovës në këto dy vende mike

I kontaktuar nga redaksia jonë, Malaj e ka konfirmuar vendimin e tij.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS