Naim Aliu vizitoi Spitalin Regjional të Gjilanit për Kurban Bajram

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan zakonisht pret mysafirë të cilët e vizitojnë KBI-në me rastin e festave fetare. Kësaj radhe për shkak të masave të ndërmarra nga Kryesia e BIK për të parandaluar përhapjen e virusit covid-19, ku janë pezulluar të gjitha aktivitetet fetare e edhe pritja e mysafirëve, kryetari I KBI-së Naim ef. Aliu ka bërë vetëm një vizitë. Edhe atë në Spitalin Regjional të Gjilanit, për t’i uruar punëtorët shëndetësor për festën e bajramit dhe njëherit për t’i përgëzuar ata për punën e palodhshme që po bëjnë për ruajtjen e shëndetit tonë.

Kryetari Aliu ndër të tjera tha se ”Kurban Bajrami është festë e cila na përkujton sakrificën e njërit për tjetrin, e kjo sakrificë vie në shprehje mu në këto ditë, kur ju po sakrifikoni shëndetin tuaj për të ruajtur shëndetin tonë”.

Kjo vizitë e Kryesisë së BIK-ut u vlerësua shumë nga stafi i Spitalit Regjional, prej të cilëve mori fjalën Ukshin Ismajli, i cili e falënderoi kryetarin për kohën e ndarë dhe respektin e treguar me rastin e kësaj vizite njoftoi Agim Hyseni./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS