Mustafa: PDK nuk mundet pa Kosovën, por Kosova nuk mundet pa vizionin dhe guximin e PDK poashtu

Gjilan – PDK pati edhe të meta në qeverisje, por punët e mëdha në Kosovë që nga çlirimi e deri këtu, janë bërë vetëm me PDK në krye të vendit e të komunave tona ka thënë Qemajl Mustafa.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

Takimi i parë (i përditshëm) i shtabit zgjedhor të degës tonë.
U dakorduam për strategjinë dhe për agjendën e fushatës. Dominon motivim fortë i mirë i aktivistëve në shtab dhe gjithandej nëpër strukturë.
PDK pati edhe të meta në qeverisje, por punët e mëdha në Kosovë që nga çlirimi e deri këtu, janë bërë vetëm me PDK në krye të vendit e të komunave tona.
PDK ka ndjesi të veçantë dhe shumë nevojë për Kosovën por edhe Kosova nuk ecë mirë e qartë pa vizionin dhe pa guximin e PDK.
#Rimëkëmbja për Kosovën funksionon vetëm me PDK në ballë të proceseve për të dhe rreth saj.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS