Mustafa: PDK duhet të bëjë bilancin dhe analizat e thukta të rezultatit zgjedhor

Gjilan – Ajo që na pret pasiqë të certifikohen rezultatet është bërja e bilancit dhe analiza e thuktë e rezultatit zgjedhor. Rekomandimet për rrugën që na pret poashtu. Ju lus që të jemi bashkë dhe të vazhdojmë sepse kemi shumë punë për të bërë për Gjilanin e për Kosovën ka shkruar Qemajl Mustafa.

Të nderuar aktivistë e simpatizantë të PDK,
Të nderuar qytetarë të Gjilanit,
Ju falënderoj nga zemra për punën, sjelljen dhe angazhimin e mirë që e keni bërë në procesin zgjedhor. Ishte garë fer, ishte dinamike dhe përfundoi pa asnjë incident. Respekt i pafund për ju të gjithë.
Mendja kolektive funksionon në mënyrë plotësisht autonome dhe verdikti i saj ishte afërsisht ky që po e shohim.
Ishte akt i mirë që Kryetari Veseli e pranoi rezultatin dhe e paralajmëroi PDK – në në opozitë. Burrështetasit kështu kanë vepruar përherë.
Ajo që na pret pasiqë të certifikohen rezultatet është bërja e bilancit dhe analiza e thuktë e rezultatit zgjedhor. Rekomandimet për rrugën që na pret poashtu.
Ju lus që të jemi bashkë dhe të vazhdojmë sepse kemi shumë punë për të bërë për Gjilanin e për Kosovën.
Kudo që jemi dhe përherë, qofshim faqebardhë ka shkruar Qemajl Mustafa.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS