Mustafa: Gjilani është i sigurtë dhe me dinjitet vetëm me PDK dhe me projektin e saj

Gjilan – Do t`i takojmë të gjithë pa dallim. Edhe anëtarët tanë, edhe ish anëtarët, edhe simpatizantët, edhe ata të subjekteve tjera, edhe të hatruarit, edhe militantët… U tha nga të pranishmit që vetëm me PDK Gjilani është i sigurtë dhe qytetarit i kthehet komuna në duartë e tij ka shkruar Qemajl Mustafa.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

Takim pune me kryesinë e nëndegës së Mireshit. Ju dhashë udhëzimet për punë me qytetarët dhe u morëm vesh që ta rrisim shpejtë numrin e aktivistëve të nëndegës. E mora premtimin e sinqertë të anëtarëve të kryesisë dhe të tjerëve që ishin prezentë për angazhi maksimal deri në fitoren e sigurtë të PDK në Gjilan dhe në Kosovë.

Do t`i takojmë të gjithë pa dallim. Edhe anëtarët tanë, edhe ish anëtarët, edhe simpatizantët, edhe ata të subjekteve tjera, edhe të hatruarit, edhe militantët…
U tha nga të pranishmit që vetëm me PDK Gjilani është i sigurtë dhe qytetarit i kthehet komuna në duartë e tij ka shkruar Qemajl Mustafa./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS