Mustafa: Do ta bëjmë PDK fituese në Gjilan dhe kudo tjetër

Gjilan – Dega e PDK-së në Gjilan ka vazhduar me funksionimin e shtabeve zgjedhore nëpër nëndegët e saja ndërsa Qemajl Mustafa kryetar i saj ka thënë se me këtë strukturë të mirë që ka PDK-ja në Gjilan do e bëjmë fituese jo vetëm në Gjilan, por kudo tjetër.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

Takime me nëndegët IX dhe X (Dardania) në funksion të ndërtimit të shtabeve zgjedhore të tyre. I falënderoj dhe i përgëzoj të gjithë aktivistët e këtyre nëndegëve për vullnetin dhe gatishmërinë për ta bërë PDK-në fituese në këtë rajon të komunës dhe kudo tjetër në Gjilan.

Një mirënjohje e veçantë për bashkëpunimin e mirë në mes të kryetarëve të tanishëm dhe kryetarëve nga mandatet e kaluara Abdylatif Latifi, Reshat Behluli, Hevzi Jerliu dhe Perparim Poroshtica. Ju lumtë. Vazhdojmë përpara. Suksese bashkë ka shkruar Mustafa./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS