Musliu: Dobrosini është dhe do të mbetet në prioritetet e mia gjatë gjithë veprimtarisë sime politike

Gjilan – Për këtë, si zv/Kryetar i Komunës, ku inspektova punimet e rregullimit të tre rrugëve të cilat shumë shpejtë do të përfundojnë, e Dobrosinit do t’ia ndryshojnë pamjen ndërsa banorëve do t’ia lehtësojnë jetesën në këtë vend ka shkruar Shqiprim Musliu.

Postimi i plote i Shqiprim Musliut

Sot vizitova fshatin Dobrosin, vendi nga ku filloi rezistenca dhe fryma e lirisë për shqiptarët e Kosovës Lindore.

Dobrosini është dhe do të mbetet në prioritetet e mia gjatë gjithë veprimtarisë sime politike.
Për këtë, si zv/Kryetar i Komunës, ku inspektova punimet e rregullimit të tre rrugëve të cilat shumë shpejtë do të përfundojnë, e Dobrosinit do t’ia ndryshojnë pamjen ndërsa banorëve do t’ia lehtësojnë jetesën në këtë vend.

Banorëve të Dobrosinit ju zotova se do të bëjmë gjithçka që është e mundur për një jetë më të mirë për ta./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS