Musa Jupolli për Gazmend Freitag

Ky portret i një stili krejtësisht tjetër, portret i një drejtimi midis portretit klasik, karikaturës dhe apstraksionit portretor, një mishërim i ngjyrës, vijëzimit, dritës, hijes, buzëqeshjes dhe seriozitetit, vargut dhe brushës-furqës … një lakim i dorë(sh)lirësisë me miklime shpirtërore, i një elegance poaq sa edhe rrebelimi artistik në përshkrim-vijëzim-ngjyrim-intonim tiparesh të artistit …vetë përzgjedhja e pozicionit, stili, ngjyrat … janë bukuria e portretizimit të Shkrimtarit-Artistit, t´im vëlla Musa Jupolli! Artist i Artit Pamor – Gazmend Freitag, qoftë bekuar talenti, përkushtimi dhe mjeshtria jote!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS