UBT

Muharremaj: Këshilli Drejtues vendos nëse Haradinaj do të jetë pjesë e dialogut

/ 2 minuta lexim

Kryetari i Komunës së Suharekës, njëherët edhe pjesë e Kryesisë së AAK-së, Bali Muharremaj në një intervistë për Ekonomia Online tha se është i orientuar në menaxhimin e komunës së Suharekës.

Ndërsa sa i përket dialogut me Serbinë, ai thotë se Këshilli Drejtues i partisë vendos nëse Ramush Haradinaj do të jetë pjesë e dialogut.“Unë jam orientuar në menaxhimin e komunës janë organet e partisë që dhe është Këshilli Drejtues që marrin vendime sa i përket dialogut me Serbinë”.“Vendos Këshilli Drejtues se a do të jetë pjesë e dialogut zotëri Haradinaj”, tha Muharremaj.

Fidanishtja

Muharremaj pretendo që ta udhëheq këtë komunë edhe për katër vjet dhe thotë se shumë shpjet do ta paraqes edhe planin e tij qeverisës.“Këtë herë do të dalin qytetarët fitues. Unë angazhimin e kam bërë punën e kam bërë dhe po vazhdoj dhe besoj që do të jem fitues”.“Vazhdojmë me punë tona në fshat dhe shumë shpejt do të dal me programin për 4 vjetët e ardhshme. Presim datën e zgjedhjeve sepse kemi një program shumë të mirë”.