RCCOLA

Motive me shi

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Poezi nga Ardian Haziri

Mobi Casa

Një çadër e zezë nga lotët e qiellit më shpëtoi,
Që sot prej të qarave nuk pushoi.
Tani mendoj qetësisht, në tavolinën bojë gri,
Muzika dhe një kafe më bëjnë shoqëri.
Pa laps e letër, në këtë pasdite me shi,
Shkruaj poezi.