RCCOLA

Mjalti, sinonim për shëndet

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Për të pasur shëndet të mirë, diskonim dhe elan, për të shmangur ftohjen dhe gripin, çdo ditë organizmin tuaj duhet ta qerasni me një lugë të madhe mjaltë dhe atë në lukth të thatë.

Mjalti është i dobishëm edhe për ata që kanë probleme me lukth, që vuajnë nga gastriti.

Fundamenti

Nëse mjalti konsumohet me çaj ose qumësht, duhet të konsumohet në mënyrë të vakët.

Përmban enzima, acide dhe minerale. Përmban vitamina të grupit B – B1, B2, B3, B6, si dhe vitamina C.