Ministria e Financave dhe Vitia me marrëveshje bashkëpunimi

Viti – ME dhe Komuna e Vitisë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për transferin e pasurisë jofinanciare rreth Auditimit energjetik të ndërtesave publike dhe ndërmarrje tjera të obligueshme.

Ministria e Ekonomisë dhe Komuna e Vitisë, kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi, ku janë pajtuar për transferin e pasurisë jofinanciare rreth Auditimit energjetik të ndërtesave publike dhe ndërmarrjeve tjera të obligueshme-“Programi mbështetës-Zbatimi i masave të Efiçiencës së Energjisë në objektet publike”. Në bazë të kësaj marrëveshje, parashihet që përfituesi i projektit merr në pronësi dhe menaxhim të plotë dhe pa kurrfarë kufizimesh pasurinë jo financiare nga objekti i marrëveshjes, si dhe mirëmban dhe bartë të gjitha obligimet tjera që mund të dalin për funksionimin e rregullt të projektit, si sistemin e ngrohjes dhe pajisjet tjera të instaluara në kuadër të projektit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS