Uji Dea

Mezani: Duhet të marrim përgjegjësi

/ 1 minutë lexim

Trajneri i Gjilanit, Gentjan Mezani, pas humbjes nga Fushë Kosova me rezultat 2:0, ka deklaruar se skuadra duhet të marrë përgjegjësi, pasi skuadra po bën lojë, por nuk po arrinë të shënon.

RCCOLA

“Bëmë një pjesë të parë të mirë, por nuk mjafton aq, nuk mjaftojnë rastet kur nuk arrin të realizosh. Në dy raste kemi pranuar gol në vijën e njëjtë të mbrojtjes nga lojtari i njëjtë dhe me gabime të njëjta. Po na bëhen shumë raste të tilla. Duhet të jemi më të saktë para portës, duhet të marrim përgjegjësi. Kemi probleme në fazën ofensive e më shumë në atë defensive, ku sot patëm aty një repart të arnuar. Ndoshta është gabimi im se do të duhej të kisha marrë masa më shpejt, por i tillë është futbolli. Lamë shumë hapësira mbrapa dhe kundërshtari na dënoi. Kemi pak alternativa, filluam me vonesë, u munduam të bëjmë më të mirën, po bëjmë lojë, por nuk po shënojmë dhe nuk po jemi të kujdesshëm mbrapa, andaj do të mundohemi të bëjmë zgjidhje të tjera”.