Vali Ranch

Mësimdhënësit Zjavere Sherifi dhe Fehmi Sherifi i bashkohen Aleancës në Gjilan

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Zjavere Sherifi është Magjistre e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, ndërsa Fehmi Sherifi profesor i Kulturës Fizike ka shkruar Nazim Gagica.

Profesoresha Zjavere ishte aktiviste e devotshme e PDK-së në Gjilan, dikur nënkryetare e degës në Gjilan. Anëtare e kryesisë së Gruas në PDK, kryetare e nëndegës në Lladovë.


Përvoja e saj e gjatë në politikë do të jetë vlerë e shtuar në Aleancë si dhe mundësi e mirë për Gjilanin.

Fidanishtja

Aleanca mbetet subjekt me dyer të hapura për kuadro të cilat kanë ide e vullnet për ta zhvilluar Gjilanin.

Mirë se vini në Aleancë profesorë të dashur Zjavere e Fehmi!