Merr fund emërimi i drejtorëve nga radhët e PDK-së, këta janë emrat

Gjilan – Riad Rashiti ka konfirmuar për rajonipress se tashmë janë caktuar kandidatët e PDK-së për të qeverisur me LVV në katër vitet e ardhshme. Riad Rashiti drejtor për buxhet dhe financa, Bajram Isufi drejtor i bujqësisë dhe pylltarisë, Azize Ramadani drejtoresh e shëndetësisë dhe mirëqenies sociale dhe Enver Shabani drejtor i zhvillimit ekonomik. Kurse Leonora Morina Bunjaku është emëruar nënkryetare e komunës së Gjilanit.

Ka përfunduar loja dhe zvarritja e PDK-së për caktimin e emrave për drejtor komunal.
PDK-së i janë dhënë katër drejtori dhe pozita e nënkryetarit të komunës dhe realisht drejtorët e PDK-së edhe mund ta shpëtojnë axhamillëkun e LVV të cilët kanë kuadro të reja, por të papërvojë.

Riad Rashiti ka konfirmuar për rajonipress se tashmë janë caktuar kandidatët e PDK-së për të qeverisur me LVV në katër vitet e ardhshme. Riad Rashiti drejtor për buxhet dhe financa, Bajram Isufi drejtor i bujqësisë dhe pylltarisë, Azize Ramadani drejtoresh e shëndetësisë dhe mirëqenies sociale dhe Enver Shabani drejtor i zhvillimit ekonomik. Kurse Leonora Morina Bunjaku është emëruar nënkryetare e komunës së Gjilanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS