Mërgimtari Samet Emini ndihmon me 1400 euro donacion për 40 shtëpi në Dobrosin

Gjilan – Të shtunën në Bashkësinë Lokale të Dobrosinit, bashkatdhetari, dhe humanisti Samet Emini ka dhënë një donacion bamirës në vlerë të 1.400 euro për 40 shtëpi.

Në emër të Bashkësisë Lokale dhe gjithë atyre që iu ndanë ndihmat e falënderojmë Sametin për këtë aktë solidariteti për bashkëfshatarët e tij, i cili pikërisht në këtë kohë të vështirë të Pandemisë të na ndihmoj me gjëra ushqimore dhe higjienike. Zoti i dhashte shëndete dhe gjithë të mirat për familjen e ti, ka shkruar në emër të këshillit për ndarjen e këtij donacioni: Reshat Salihu, Nazim Zairi dhe Islam Hasani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS