Eko Higjiena

Me një organizim madhështor në “Klan Arena”, UBT shënoi ceremoninë e gradimit të studentëve të gjeneratës së njëzetë

/ 1 minutë lexim

Me një organizim madhështor në “Klan Arena”, UBT shënoi ceremoninë e gradimit të studentëve të gjeneratës së njëzetë duke i dhuruar Kosovës profesionistë dhe ekspertë që do të kontribuojnë në fusha të ndryshme të jetës. #ceremoniaegradimit2023

Fidanishtja

Të lumtur dhe të entuziazmuar për arritjen e tyre profesionale, studentët përmbyllën suksesshëm një cikël të rëndësishëm jetësor në drejtimet në nivelin bachelor dhe master të programeve: Dizajn i Integruar, Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi, Media dhe Komunikim, Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri, Sistemet e Informacionit, Shkenca të Ushqimit dhe Bioteknologji, Inxhinieri e Agrikulturës dhe Mjedisit.