RCCOLA

Me maskë kërcënon vozitësin e postës së shpejtë

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Viti – Në fshatin Qifllik, të Viti ankuesi mashkull kosovar, vozitës në posten e shpejtë, ka raportuar se kishte dërguar një porosi në lokacionin e lartcekur dhe ishte takuar me një person mashkull i cili pasi pranon rroba në vlerë prej 280€, nuk kishte paguar atë shumë.

Sipas ankuesit personi i lartcekur kishte të vendosur një maskë dhe i kishte thënë se nuk është i kënaqur me porosinë dhe sipas tij kishte pasur në dorë një revole dhe e kishte thënë që të largohet.

ARKATANA

Rasti mbetet nën hetime njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/