Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Hogosht dhe Shipashnicë e Epërme

Kamenicë – Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë ndriçimin, asfaltim të rrugëve, kanalizim, si dhe stadiumi ne Hogosht.

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin e parë me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Hogosht dhe Shipashnicë e Epërme. Të pranishëm në këtë takim ishin Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati, zyrtari Naser Hashani, dhe banorë të fshatrave Hogosht dhe Shipashnicë e Epërme.

Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati ka ftuar qytetarët që të paraqesin propozimet për fshatrat ku banojnë që t’i përfshijnë në buxhet.

Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë ndriçimin, asfaltim të rrugëve, kanalizim, si dhe stadiumi ne Hogosht./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS