Vali Ranch

Matoshi për Kurtin: Sa herë s’i ka dëgju aleatët është ngulë

/ 1 minutë lexim

Publicisti Halil Matoshi ka thënë se kryeministri Albin Kurti sa herë i ka ndëgju aleatët i ka ra mirë, kurse sa herë s’i ka ndëgju aleatët është “ngulë”, sikur u shpreh ai.

Sipas Matoshit, bota nuk funksionin me drejtësi, por sipas parimit të drejtësisë. “Pa fuqi veq ki me kajtë”, u shpreh ai, në Kanal 10.

Uji Dea

“Pa fuqi nuk ish realizu kurrë shtetësia e Kosovës”, tha Matoshi.

Matoshi tutje në emisionin “Politiko” tha se Kosova për herë të parë e kishte përkrahjen e fuqive botërore në vitin 1999 dhe tani në Banjskë Kurti e pati mbështetjen e aleatëve dhe arriti sukses.