RCCOLA

“Mashtrues” – është fjala që e përshkruan Albin Kurtin, sipas kryetarit të Preshevës

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi dhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti (Ilustrim)
Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, në emisionin “Personale” ka komentuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.“Mashtrues”, është fjala e vetëm që përshkruan Kurtin, sipas Arifit.

UBT

“Mashtrues vetëm një fjalë mjafton, për mua është një mashtrues, një mashtrim të sofistikuar ia ka bërë popullit shqiptar të Kosovës qysh nga themelimi VV-së si shoqatë… vetë fjala vetëvendosje, ku ka vetëvendosje, ti nuk vetëvendos në shtëpi tanë, e lerë më në politikë”, ka thënë Arifi.