Malazog Hoxha rizgjidhet për herë të tretë kryetar i LRF të Gjilanit

Gjilan – Ishte njëri ndër gjyqtarët më të mirë në futbollin e Kosovës Malazog Hoxha në Kuvendin Zgjedhor të Lidhjes rajonale të Futbollit të Gjilanit për herë të tret është përzgjedhur kryetar i LRF të Gjilanit.

Për Hoxhën ky është njëherit mandati i tretë i cili në këtë Kuvend mori votat e të gjithë pjesëmarrësve.

Edhe pse ka pasur 30 ditë kohë sipas rregullores së FFK-së asnjë kundër kandidat nuk ishte paraqitur për kryetar të LRF të Gjilanit.

Në Kuvendin Zgjedhor delegatët votuan për kryetarin e ri Malazog Hoxhën 18 delegat pro nuk kishte asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Kryetari Malazog Hoxha i cili do të udhëheqë LRF të Gjilanit edhe për katër vite pas përzgjedhjes së tij ka deklaruar:

“Së pari më vjen keq që nuk pat asnjë kundër konditat edhe pse të gjithë të interesuarit kanë pasur mundësi brenda 30 ditësh të kandidojnë i falënderohem të gjitha klubeve dhe shkollave të futbollit të Anamoravës të cilët kishin dhe patën besim që edhe në katër vite të ardhshme t`i udhëhoqi drejt sukseseve të reja. Kjo përzgjedhje e imja për të tretën herë me radhë më bën krenarë që futbolli i Anamoravës ka besim në mua dhe këtë do tju shpërblej vetëm me punë dhe avancim drejt sukseseve të reja.

Një falënderim të veçantë do t`ja kisha dedikuar zyrtarëve dhe kryetarit të FFK-së Agim Ademit të cilët në çdo kërkesën tonë janë përgjigjur pozitivisht për të mirën e futbollit” ka theksuar kryetari Malazog Hoxha ./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS