Lutfi Haziri vazhdoi ciklin e debateve me strukturat e fshatrave të Zhegër, Lladovë, Haxhaj, Nasalë e Demiraj

Gjilan – Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega në Gjilan, ka vazhduar me ciklin e takimeve “LDK ju dëgjon” me struktura në Zhegër, Lladovë, Haxhaj, Nasalë, Demiraj.

“Deri në fund të vitit, ne do jemi në gjithë territorin e komunës së Gjilanit për t’i dëgjuar qytetarët tanë dhe hallet e kërkesat e tyre”, tha Haziri.

Gjilani ka mbetur pa qeverisje. Sot me komunën tonë po administrohet. Projektet e Karadakut kanë stagnuar. Nuk ka investime në bazë të premtimeve që janë dhënë. LDK në opozitë do të jetë gardiane e interesave dhe kërkesave të qytetarëve tanë.

Këshilltari komunal Imran Haziri ka siguruar strukturat se zëri i tyre do ngritët fuqishëm për hallet e tyre dhe investimet e nevojshme tek kjo anë.

Kryetari i LDK-së në Gjilan, ka njoftuar strukturat se procesi i regjistrimit të brendshëm të LDK-së po shkon mjaftë mirë, duke bërë thirrje që të vazhdojnë të regjistrohen të gjithë ata që dëshirojnë të jenë pjesë e familjes tonë politike.

Haziri ka falënderuar banorët e këtyre fshatrave për përkrahjen e vazhdueshme ndaj politikave të LDK-së, çdoherë.

Interesimi i strukturave të këtyre fshatrave për të marrë pjesë në debat ka qenë i jashtëzakonshëm. Zhvillimet politike në Komunë, gjithashtu edhe në qeverisje qendrore, veprimet e Degës pas Konventës, struktura e Komisioneve profesionale të Degës, opozitarzmi i LDK-së dhe rikthimi i LDK-së nëpërmjet mobilizimit dhe regjistrimit të anëtarësisë, ishin disa nga çështjet për të cilat u diskutua e debatua sot. /rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS