Luta ka një apel për qytetarët në prag të dezinsektimit, dezinfektimit dhe derratizimit

Gjilan – Gjithçka gati për fillimin e fazës së parë të dezinsektimit, dezinfektimit dhe derratizimit. Fillojmë më 30 qershor, përgjatë orëve 19:30-24:00 në lagjet dhe fshatrat e Gjilanit, veçanërisht në zonat ku ka potencial të lartë të zhvillimit të insekteve ka shkruar Lutfi Haziri.

“Gjatë kohës së dezinsektimit, apeloj qytetarët që t’i mbajnë dritaret e mbyllura, sikurse një kujdes të veçantë duhet të kenë edhe bletarët, që t’i mbyllin ato, prej orës 19:30 deri në ora 05:00 të mëngjesit” ka shkruar Haziri./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS