Lugina e Preshevës s’është ka ia varë më Albin Kurtit

/ 1 minutë lexim

Nga Kushtrim Kadriu – Edhe pse Kryeministri i Kosovës (padrejtësisht) mori anë politike duke e emëruar Ardita Sinanin (nënkryetare e PVD- së) në Zyren për Preshevë dhe duke i mbështetur haptas një subjekt të caktuar në Luginë, prapëseprapë ata humbën në zgjedhjet e Këshillit Nacional Shqiptar.

Lugina e ka kuptuar se Albini, Liburni dhe Alban Hyseni i Gjilanit e kanë përdorur atë vetëm për interesa të ngushta politike.
Shqiprim Arifi ua bëri 8 me 2.