Hidromorava

Lugina e Preshevës së shpejti me plan të fizibilitetit ekonomik

/ 1 minutë lexim

Kryetari i AKB-ës Agim Shahini priti një delegacion të Unioni Afaristeve Vizioni Pmb të udhëhequr nga kryetari Xhelal Memeti me rastin e arritjes së një suksesi të madh të Union Afaristë Vizioni i Luginës së Preshevës pas nënshkrimit të një marrëveshje për të hartuar një planë të Fizibilitetit ekonomik e demografik për tri komuna Preshevë, Bujanovc dhe Medvegje me qëllim të zhvillimit ekonomik të asaj anë.

RCCOLA

Ky plan i fizibilitetit do të përfundoi deri në maj të viti 2024 nga instituti i shkencave të teknologjisë Prishtinë.