LRFGJ mbanë takim me klubet dhe shkollat e futbollit

/ 1 minutë lexim

Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjilanit ka mbajtur takimin informues me klubet dhe shkollat e futbollit në lidhje me fillimin e kampionatit të ri.

UBT

Ne mbledhjen e bordit te LRFGJ-se, është vendosur qe kampionati 2023-2024, për grupmosha te fillojë me 23.09.2023 – e shtunë.
Ky kampionat ka risi pasi që Liga do te garoj në dy grupe: Sistemi i trefishtë i ndeshjeve dhe Play-Off.
Grupi A:

 1. SC Gjilani
 2. GS Gjilan
 3. KF Kika- Studenti
 4. KF Dardana 10
 5. SHF Shkëndija
 6. KF Akademia Bashkimi-K
  Grupi B:
 7. FC Drita
 8. KF Vllaznia
 9. SHF Presingu
 10. SHF Kosova Viti
 11. SHF Arbëria
 12. KF Galaksia
  Nga të gjithë pjesëmarrësit u vendos në mënyrë unanime që asnjë futbollist të mos ketë të drejtë loje pa id kartelën zyrtare.