Eko Higjiena

Lirohet nga aktakuza e “rrëmbimit”, Kenan Mazrek

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Gjykata Themelore në Gjilan e kryesuar nga trupi gjykues Ramiz Azizi e ka liruar nga aktakuza të dyshuarin Kenan Mazrek për veprën penale “Rrëmbimi”. Avokati mbrojtës dr. Shemsedin Pira tha se ky vendim erdhi si rezultat i mungesës së provave dhe mbrojtjes profesionale.

Gjykata Themelore në Gjilani, e kryesuar nga trupi gjykues i përbërë nga Ramiz Azizi të hënën ka shpallur aktgjykim lirues për të akuzuarin Kenan Mazrek nga Mamusha i akuzuar për veprën penale “Rrëmbimi”.

Eco Higjiena

Aktakuza e ngritur nga prokurori Isuf Sadiku e ngarkonte Kenan Mazrek për veprën penale “Rrëmbimi”, por në mungesë të provave dhe gjatë shqyrtimit kryesor trupi gjykues liroi atw në mungesë të provave.

Avokati mbrojtës Shemsedin Pira tha se ky vendim erdhi si rezultat i mungesë së provave dhe mbrojtjes profesionale që kemi treguar gjatë shqyrtimit kryesor.
“Konsideroj se ishte një vendim meritor i trupit gjykues dhe me të drejtë klienti im u lirua nga aktakuza” tha Pira./rajonipress/