Lirohen trotuaret nga ndalesat dhe parkingjet ilegale të taksive

Gjilan – Qëllimi i këtij aktiviteti ka qenë lirimi i hapësirave në trotuare, kontrolli dhe parandalimi i ndaljeve dhe parkingjeve ilegale të taksive.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor me sot datën 28.09.2022 në kuadër të planit operativ “Siguria në trafikun rrugor”, ka ndërmarrë veprime shtesë dhe do të vazhdoj edhe me tej të veproj me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira të qarkullimit të pjesëmarrësve në trafikun rrugor.

Qëllimi i këtij aktiviteti ka qenë lirimit të hapësirave në trotuare, kontrolli dhe parandalimi i ndaljeve dhe parkingjeve ilegale të taksive.

Gjatë këtij aktiviteti janë ndërmarrë masa ligjore për të gjithë pjesëmarrësit në trafik të cilët me veprimet e tyre kanë rënë ndesh me normat dhe rregullat mbi ligjin për rregullat e trafikut rrugor thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS