Liburn Aliu thotë se po e ndihmojnë Gjilanin me 400 mijë euro në projekte infrastrukturore

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – E filluam me Komunën e Prishtinës për të vazhduar më tej me komunat tjera… Sot në Gjilan, me kryetarin Alban Hyseni, nënshkruam memorandumin e mirëkuptimit për bashkëfinancimin e Projekteve Infrastrukturore, ku si MMPHI po e financojmë Komunën e Gjilanit me 400,000€ ka shkruar Liburn Aliu.

Qëllimi i këtij Memorandumi është bashkëfinancimi i projekteve infrastrukturore për projektet si më poshtë:

Uji Dea

Ndërtimi i projektit të integruar të Bulevardit të qytetit;

  • Investimet në qarkoren ekzistuese të qytetit;
  • Ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës Ranatoc – Kokaj;
  • Ndërtimi i Rrugës Nekibe Kelmendi – Gjilan;
  • Ndërtimi i rrugës Fidanishte 2 – Gjilan; dhe
  • Ndërtimin e rrugëve lidhëse në Livoq dhe Cernicë – Gjilan.