Fundamenti

Lenjani sërish me letër publike për Osmanin, Konjufcën e Kurtin: Mos lejoni të ndërrohet lokacioni i policisë nga fshati Muçivërc

/ 2 minuta lexim

Kamenicë – Largimi i policisë së vijës së gjelbër në stacionin e Muçivërcit është marr vendim që të ndërrojnë lokacionin nga ky fshat, në drejtim të fshatit Kopërnicë, kurse ne kërkojmë nga ju që mos ta lejoni largimin e policisë nga ky lokacion.

Me anë të kësaj kërkese kërkoj nga ju që të ndërmerrni në konsideratë këtë kërkesë të banorëve të brezit kufitar se që nga viti 2001 e deri më sot 2024 vazhdimisht na kanë përcjellur këto probleme me shtetin fqinj Serbinë, ku ka pretendime shumë tē mëdha dhe ambicie për gllabërimin e tokave shqiptare apo për t`i copëtuar tokat e brezit kufitar në Karaçevë.

Këto pretendime të Serbisë synojnë që tokat shqiptare ta copëtojnë territorin e Kosovës si në vijim:

UBT

Largimi i policisë së vijës së gjelbër në stacionin e Muçivërcit është marr vendim që të ndërrojnë lokacionin nga ky fshat, në drejtim të fshatit Kopërnicë, kurse ne kërkojmë nga ju që mos ta lejoni largimin e policisë nga ky lokacion.

Mbesim me shpresë se kërkesa jonë që paraqet rrezik permanent për banoret e brezit kufitar të realizohet pozitivisht ka shkruar Lenjani./rajonipress/