Vali Ranch

Lëngu i domates, ju ngop

/ 1 minutë lexim

Lëngu i domates përveç vlerave ushqyese ju ndihmon të ndjeheni edhe më të ngopur.

Keni ngrënë mëngjes, por vetëm disa orë më pas ndjeheni sërish të uritur? Në vend se të hani edhe ndonjë pjatë tjetër kalorike ose ndonjë sanoi të shpejtë, preferoni të pini lëng të domates.

Veç që ju mban të ngopur, lëngu i domates u ofron juve shumë minerale dhe vitamina të nevojshme për funksionim normal të organizmit.

Mobi Casa

Ajo çfarë duhet të keni kujdes është të mos i hidhni shumë kripë ose lëndë djegëse, për të parandaluar kështu problemet me lukth.

Pyeteni sa do të mjaftojnë për të qëndruar të ngopur për një kohë? Nutricionistët thonë se mjafton një gotë e madhe prej 200 mililitrash. Sasitë e tepruara të saj mund të nxisin irritime në lukth.