Lëngu i boronicës së kuqe, ilaçi i shumë sëmundjeve

Lëngu i boronicave të kuqe, përdoret që në kohët e lashta si një kurë natyrale kundër infeksioeve të traktit urinar.

Boricat janë një frut me një sasi të lartë të antioksidantëve, mineraleve dhe vitaminave. Disa nga benefitet që lëngu i boronicave ka, janë më poshtë:

Ulë rrezikun e kancerit të gjirit- Ky lëng është burim i mirë i vitaminës C. Studimet kanë treguar se gratë duhet të marrin sasi të nevojshme të vitaminës C, në mënyrë që ta parandalojnë kancerin e gjirit.

Shëndeti i zemrës- Sëmundjet kardiovaskulare janë një ndër shkaqet më të shpeshta të vdekjeve në botë. Sasia e lartë e vitaminave që bornicat kanë, ndihmon në parandalimin e këtyre sëmundjeve.

Ulçerat- Helkobakteri është një nga shkatarët e ulçerave. Sipas Mayo Clinic, më shumë se 50% e njerëzve në botë janë përballur gjatë jetës së tyre me këtë lloj bakteri. Lëngu natyral i boronicës është një metodë shumë e mirë për ta shmangur infektimin nga ky bakter.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS