Lëngu dhe çaji rregullojnë shtypjen

/ 1 minutë lexim

Nëse keni telashe me pasqyrën e gjakut, atëherë përfshini aroninë në menynë tuaj dhe prodhimet nga ky fryt i malit.

Aronia popullaritetin e vet e ka arritur falë faktit se e përmirëson qarkullimin e gjakut, forcon enët e gjakut dhe ul rrezikun nga sëmundjet e zemrës. Kjo pemë parandalon edhe shfaqjen e diabetit.

Mobi Casa

Frutat e pjekur të aronisë përmbajnë sasi të madhe me fenole që dezinfektojnë gjakrrjedhjen dhe trupin, e ndikon edhe në shërimin e shpejtë të plagëve.

Aronia parandalon ngërçet në muret e gjakut dhe shtypjen e gjakut e mban larg nga zona e rrezikshme. Prandaj, çaji apo lëngu nga kjo bimë zgjedh problemet me shtypjen e gjakut .