LDK: Udhëheqja e Komunës së Gjilanit, në vend që të merret me investime kapitale, obligohen të paguajnë gjobë në vlerë 4000€ për kufizim të qasjes në dokumente publike

Gjilan – Transparenca e Komunës së Gjilanit “shpërblehet” me gjobë të cilën duhet ta paguajnë nga taksat e qytetarëve.

Si LDK vazhdimisht kemi alarmuar për mos transparencën e qeverisë komunale që udhëhiqet nga VV dhe kjo po dëshmohet edhe me vendimin e fundit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Ju kujtojmë se kjo është hera e parë që Komuna e Gjilanit gjobitet për kufizim të qasjes në dokumente publike.

Nga Komuna më transparente gjatë qeverisjes së LDK-së në tetë vitet e fundit, është fatkeqësi që Gjilani sot është Komuna më jo transparente dhe krejtësisht e mbyllur për publikun.

Ky është vendimi nga Agjencia për Informim dhe Privatësi.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS