UBT

LDK: Buxheti selektues e diskriminues nuk kalon!

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Pushteti komunal i Gjilanit bëri një propozim-buxhet për Kuvendin Komunal, i cili është selektues e diskriminues ndaj qytetarëve të Gjilanit thuhet në reagimin e këshilltarëve të LDK-së.

Si Grup i Këshilltarëve të LDK-së me partnerët, votuam kundër për shkak se nuk mund ta përkrahim një buxhet i cili është diskriminues e selektues.

Uji Dea

LDK gjithmonë ka vepruar mbi parimin që të ketë barazi e gjithëpërfshirje në investime qytet-fshat dhe është kundër selektimit në baza preferenciale të kreut të ekzekutivit e partisë së tij./rajonipress/