Uji Dea

LDK: Alban Hyseni po i bënë nder shokut të partisë Luan Aliut?

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Nga fshati Shurdhan, vjen deputeti gjilanas Luan Aliu, ku ka edhe vilën e tij, kurse Alban Hyseni, i ka bërë nder shokut të tij të partisë, duke i mundësuar qasjen në rrugë nga vila e tij thuhet në reagimin e LDK-së në Gjilan.

Reagimi i plotë:
Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka filluar asfaltimin e rrugëve dhe të fshatrave nga vijnë deputetët gjilanas. Ai përmes një video ka prezantuar fillimin e asfaltimit të rrugës në fshatin Shurdhan.

Uji Dea

Nga fshati Shurdhan, vjen deputeti gjilanas Luan Aliu, ku ka edhe vilën e tij, kurse Alban Hyseni, i ka bërë nder shokut të tij të partisë, duke i mundësuar qasjen në rrugë nga vila e tij.