Laura, vajza e varur nga seksi!

/ 1 minutë lexim

Laura Walker (21-vjeçare) nga Britania e Madhe është e varur nga seksi, pasi që përjeton orgazëm së paku shtatë herë në ditë. Në këtë mënyrë, siç thotë ajo, e zvogëlon stresin.

“Gjatë gjithë kohës mendoj për seksin – kam provuar të punoj në kafe-bar, në pompë të benzinës, mirëpo gjatë gjithë kohës mendoja për seksin dhe bëja gabime”, ka thënë Laura, e cila ishte vergjinë deri në moshën 14-vjeçare.

ArKatana

“Prindërit e mi janë shumë fetarë dhe me ta nuk kam biseduar asnjëherë për seksin. Në dashuri kam pasur lidhje të shkurta por edhe të gjata. Në fillim dukej mirë, sepse kishte shumë seks, mirëpo në atë moment kur marrëdhëniet seksuale pakohen, unë bëhem e frustruar.

Edhe të dashurin e fundit e kam braktisur sepse nuk mund të përcillte ritmin tim të jetës”, ka thënë Laura.