UBT

Latifi: Kush po dështon, Albani apo Hyseni?

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Këtij kryetarit tonë të Komunës po i dështon çdo gjë që po e fillon, përpos atyre 7 projekteve të vizatuara për 7 javë rresht, madje edhe aty ndoshta i ka dështuar ndonjë figurë në mungesë të ngjyrës ka shkruar Latif Maliqi këshilltar nga radhët e LDK-së.

RCCOLA

Dhe teksa e ka përkujtuar Alban Hyseni rreth këtyre projekteve të dështuara Latif Maliqi madje edhe ka ironizuar me pyetjen: ”Kush po dështon, Albani apo Hyseni”?./rajonipress/