Lajm fantastik për të përmbyllur një javë super të suksesshme!

Kosova bëhet me rrjet 5G – Nokia sjellë për herë të parë në rajon teknologjinë e së ardhmes në UBT!

Marrëveshja 3 vjeçare e Nokia dhe UBT, do të mundësojë zhvillimin e kërkimit dhe testimit të bazuar në 5G për kauza të ndryshme dhe përdorim të teknologjive Internet of Things (IoT) dhe AI, si pjesë e përpjekjeve për të nxitur kërkime dhe inovacione.

Një pjesë e pajisjeve që e mundësojnë shtirjen e rrjetit 5G sapo kanë arritur dhe e ardhmja e teknologjisë në Kosovë e rajon, veçmas po merr kuptim të ri!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS