Kuvendi i dështimit?

Gjilan – Ka muaj që seancat nuk po mbahen për shkak të mungesës së votave. Arianit Sadiku nuk ka treguar as aftësi e as zotësi me udhëheq me Kuvendin kurse Alban Hyseni nuk është treguar operativ me partnerin e koalicionit.

Asambleja e Gjilanit me të drejtë mund të quhet Kuvendi i dështimit. Seancat e shtyra dhe të mos mbajtura kanë krijuar pakënaqësi e nervozizëm edhe tek qytetarët.

Bajrushi një student që thotë se e ka votuar VV thotë se Arianit Sadiku nuk ka treguar as aftësi e as zotësi me udhëheq me Kuvendin kurse Alban Hyseni nuk është treguar operativ me partnerin e koalicionit.”Kjo udhëheqje është treguar e mjerë dhe nuk mbahet mend që për interesa të tyre të shtyhen seancat dhe të mos debatohet për nevojat e qytetit” mendon Bajrushi.

Ismajli një qytetar tjetër thotë se lufta për punësime familjare e partiake e ka dëmtuar reputacionin e kësaj qeverisje komunale.”Qeverisje e interesit dhe e një grupi të vogël njerëzish. Këta nuk kanë punuar asnjë minutë për qytetin e Gjilanit” shprehet Ismajli./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS