Uji Dea

Kushtrim Kadriu kryesuesi punëtor e aktiv i Gjilanit

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Viti 2021 kur erdhi në qeverisje Lëvizja Vetëvendosje në Gjilan i kur mori për ti udhëhequr gjitha institucione duke përfshirë dhe institucionin e Kuvendit Komunal, Gjilani stagnoi si kurrë më parë, institucionet u bën të mbyllura dhe aktiviteti i tyre rrallë shihej gjë kundi.

Për afro dy vite kuvendi komunal nuk mbajti takime, edhe ato që mbaheshin ishin të rralla dhe nuk kishte ndonjë rezultate pozitiv.

Me ardhjen në krye të kuvendit komunal të Gjilanit të z. Kushtrim Kadiut nga Lëvizja Qytetare ”Vatra” kuvendi filloi të frymoi me pune dhe me aktivitet të pa me herët.

UBT

Kushtrimi u pa duke realizuar qindra takime me qytetare kuvendi doli nga ngërçi politik që kishte kaluar e duke sjellë rend e rregull në punën e asamblesë. Kushtrimi u pa duke vazhduar edhe me stilin e tije politikë duke prekur direkt problemet e qytetareve duke i prekur ato e duke tentuar ti zgjidhë.

Komuna jonë gjithnjë ka pasur do të ketë nevoje për drejtues punëtor te vyeshëm, te motivuar për te shërbyer me përkushtim e pasion ka shkruar Rifat Jahiu, aktivist i LQV “Vatra”./rajonipress/