Kushtrim Kadriu e pyet Alban Hysenin: Çfarë po bëjnë në komunë Luan Aliu e Arjeta Rexhepi?

Gjilan – Luan Aliu dhe Arjeta Reshepi çfarë po bëjnë në Komunë Kryetar, çfarë kërkojnë në komunë persona të paautorizuar të VV- së që gjithë ditën sorollaten poshtë e lartë zyrës suaj? Luan Aliu çfarë kërkon në komunë? Po Arjeta Rexhepi çka bënë ata aty? Pse këta dy deputetë nuk rrinë në Prishtinë e t`i kryejnë punët e tyre, të kërkojnë rritjen e buxhetit për Gjilanin e të sjellin projekte për komunën tonë, por sorollaten këndej, të rrinë si hije ka pyetur asamblisti Kushtrim Kadriu.

“A mos jeni i kapur nga ta apo jeni aq tepër i dobët për të qeverisur dhe nuk merr dot ndonjë vendim pa ta? Edhe po të jetë kështu, çfarë dinë ata të dy për qeverisjen? Çfarë kanë punuar ata më parë? Nuk është çudi që qeveria e VV-së i ndanë 700,000€ për Gjilanin e 100 milionë€ për Mitrovicën, duke parë se si këta “deputetë” solloratën kot së koti në Gjilan, derisa punën e kanë në Prishtinë. Ndoshta këta deputet edhe kanë kryer punën e tyre, nëse për qëllim kanë pasur të punësojnë ndonjë familjar të vetin. Njëri e ka arritur tashmë këtë, ndërsa tjetra me gjasë është në pritje të sigurimit të pozitës së drejtorit për bashkëshortin e saj, këtu në Gjilan. Kryetar, “hiqi qafe” dhe “përzini” ka Prishtina, le të shkojnë ta kryejnë ndonjë punë e t’ua sheh hajrin komuna” ka shkruar Kadriu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS